KONUŞ BULGARİSTANIM, SUSMA!

Share this history on :
Kasım Dal yeni kuracaği siyasi parti için isim arıyor. Sizce adı ne olsun?

39 yorum:

mehmet каза...

BENCE KURMASIN VE BOLUCULUK YAPMASIN

Анонимен каза...

Demokrasi çok sesliliktir. Neden bölücülükmüş anlat bakalım.

Анонимен каза...

Özgürlük Partisi olsun.

Анонимен каза...

yok yok Dal vzel i pak vzel daha guzel

Анонимен каза...

Hayinler partisis endogrusu

Анонимен каза...

Mübarek Kadir Gecesi arifesinde bile küfürlü yazıyorsunuz ya, Bravo size sözde Türkler.
Basından Arkadaşlar çok net bir soru sormuşlar ama aklınız sadece küfüre bastığı için bunu beceriyorsunuz.

Önerim: Партия за справедливост и просперитет - Adalet ve Refah Partisi .

Анонимен каза...

hayırlısı olsun kurulsun ıhtıyacımız var yeniliğe. isim hak ve ozgurlukler adı bence çok guzel bu şekıl kalsın

Анонимен каза...

Yirmi yıldan fzla eski komunistler ya da çocuklrı HÖH içinde yer alıyorlar. Eğer kendileri gitmezlerse halk onları oradan kovmasını bilir.
BÖLÜCÜLÜK adı altında yirmi yıldan fazla Todor Jivkov gibi yuvalandılar ve gitmek bilmiyorlar.
Onları oradan kovmak BÖLÜCÜLK DEĞİLDİR.

Анонимен каза...

Adalet ve Kalkınma Partisi

Анонимен каза...

Bölücülük siyasi arenada mücadele etmek değildir, bölücülük:
- 22 yıldır iktidar ortağa olduğun takdirde türkçe eğitim sorununu çözmemek / çözmeye çalışmamaktır.

- kütüklerdeki zorla verilen bulgar isimleri sildirmemektir.

- 1 milyon türkün yaşadığı bir ülkede türkçe gazete, radyo, televizyon, yayın evi v.s. olmamasıdır.

- 2 yıllık memur maaşıyla katlar, saraylar dikip türk halkını karda yağmurda pasaport kuyruklarında bekletmektir.

Анонимен каза...

Adalet ve Kalkınma Partisi - destekliyorum

Анонимен каза...

Партия Мир и Развитие

Анонимен каза...

ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕДИНСТВО И РАЗВИТИЕ (Birlik ve Kalkınma Hareketi)

Анонимен каза...

защо не подкрепи декларацията на парламента срещу възродителният процес г-н Дал?

Анонимен каза...

ben artık bulgarıstanlı olduğumu soylemeye utanıyorum o durum geldık .ıtıbarımız yerler de.bulgarıstanın kalkınması olsun eşitlık olsun bız ezık olduk turkıyeki ınsanlarda ezık goruyo.uzerımızdekı ezik imajını atalım ya goçmen kelımesını kullanmayın artık.ıtıbar duyulan bır mıllet olalım herturku senaryo herturlu ekonomık adım atalım uretelım işlerin başına bız geçelım .korkmayın her urunun pazarı var

Анонимен каза...

DPS,nin bir baska formulu S D P - Salaklarin Dal Partisi . Salaklar bilirsiniz koksuz agacin DALINA tutunmaya calisirlar. Sonucunu'da bilirsiniz. Dal ve KURman ha-ha-ha-ha.

Анонимен каза...

biz o dalı destekleriz dalımızı kesmek isteyenler bellıdır hepsi aynı hepsı aynı bolgeden onları safdışı brakmalıyız ee alışmışlar tabi oy karşılığı mılletını peşkeş çekmeye . sen git bulgarcılara destek ol
benım fıkrım
barış birlik partisi
bu partının kurulmasını istemeyenler ataka taraftarı yada gizli yan kuruluşu saman altında su yurutenler

Анонимен каза...

DAL'dan DAL'a olsun :)

Анонимен каза...

KASIM DAL YENI PARTIYI KURARSA HALKIMIZA COK,COK YARARLARI OLACAKTIR.HATTAA BIR COK IS ADAMI DA BUNDAN FAYDALANACAKTIR.KASIM BEYIN AVRUPA BIRLIGI ICERSINDE VE TURKIYEDE IYI ANLASTIGI SOZ SAHIBI GUCLU SIYASETCILE ,BIR OKADAR DA GUCLU IS ADAMLARI ,SANAYICILER VAR.KASIM BEY ONLARA GUVEN VERIR VERMEZ HAYAL BILE EDILEMIYEN YATRIMLAR GELECEK BULGARISTANA.TEK BIR CUMLE.IS OLAN YERDE AS DA OLUR,IS AS OLURSA YARINLARA GUVEN VE HUZUR KACNILMAZ OLACAKTIR.MESTANLI DRENISCILERI.

Анонимен каза...

ASIMILASIYONA DAMGASINI VURMUS MUCAHITLER.DAVA ARKADASIMIZ KASIM BIR AN ONCE KURULSUN SU PARTI ARTIK.BIZ SENINLEYIZ HALKIMIZDA SENIN YANINDA YER ALACAKTIR.ACLIK FIRIN KAPILARINI KIRDRIMIS DERLER YA.ISMI O KADAR ONEMLI DEGIL,PARTI OLARAK HALK ICIN NE YAPACAGINIZ DAHA COK ONEMLIDIR,BIZLER BOYLE DUSUNUYORUZ.ISIM OLARAK YAZ,MESELAA HOSGORU VE KALKINMA PARTISI DE OLABILIR.ONEMLI OLAN HALKIN ARZULARINI ON PLANDA TUTMAK VE O DOGRULTUDA CALISMAK,GERISI ZATEN KENDISI GELIR.

Анонимен каза...

yanındayız sayın kasım dal sayende birlikteliğimiz kardeşliğimiz pekişecek

Анонимен каза...

kasım dalı destekleyen herkezın fikrine saygım var fakat baskaların yatırımı beklemeyelım bızzat bız kooparatıfleşerek işbaşına bız geçelim ozellıkle tarım urunlerıne talep çok .

Анонимен каза...

kasim dali destekleyelim.bulgaristan halkina yarari olacaksa.23 yildir isci halki ezilmektedir.kimler geldi gecti hepsi kendi cikarina calisti.uyan bulgaristan uyan doru söz.tarimi durdurdu ormanlari satti.

Анонимен каза...

ahmet doğan ve yandaşları neden hepsi bencil

Анонимен каза...

sayın KASIM DAL tum yürekle yanındayız

Анонимен каза...

Tolerantnost i prosperitet za Balrgaria

Анонимен каза...

Kasım Dal Beyefendi HÖH partisinde uzun yıllar ikinci adam idi o zaman ne yaptı ki, şimdi parti kuracakmış-Türkiye'ye geldi kadın kız peşinde koştu,göçmenlerle görüştü mü, kime faydası dokundu,şimdide utanmadan Boyko'nun ve Vejdi'nin peşinden koşuyor.Dal Beyefendi en iyisi traktör filosu kursun,köyüne geri dönsün.Köyünden Ahmet Doğan onu çıkartmıştı ve şimdi zengin puro içen kendini bilmez oldu.O PARTİ KURMASIN.TÜRKLERİ DÜŞÜNSÜN. VEJDİ RAJİDOV 'YETİYOR'BİZE LAKİN TÜRK HALKINA FAYDASI YOKTUR AMA, O DA OTURUP DÜŞÜNSÜN BEN NASIL BİR TÜRKÜM DESİN

Анонимен каза...

senın kımseye bır faydan yok.sana laf duşmez kerkenez nur kendını fasulye gıbı nımetten sayıp yorum yazmış

Анонимен каза...

kasım dala dil uzatan kardeşim dahi olsa muhatabım değildir.benim LİDERİM SAYIN KASIM DAL

Анонимен каза...

kargalar gibi gak guk yapmayında adam gibi politika üretin.kasım dalmış ahmet doğanmış.bırakın kişiler üzerinden politika yapmayı da bir çatı altında nasıl beraber oluruz diye düşünün.yeni bir parti ikiye bölünmek demek.birlikten kuvvet doğar diyen atalarımız boşuna mı söylemişler bu sözü.şu anki parti yöneticileri anayasal zorunluluk mu.hayır.demokrasilerde seçim denen bir olgu vardır.kitleleri halkı örgütlersin seçimle yönetimi değiştirirsin.kasım dal akıllı biri olsaydı bunu yapardı. borisovun kuklası olupta bölücülük yapmazdı.yeni bir parti demek borisofla siderofun ekmeğine yağ sürmek demektir.akıllı olun birliği bozmayın.birleşin dps yönetimini değiştirin.

Анонимен каза...

kımse bolunmesını ıstemıyor. fakar malum kişi kök saldı gıtmıyor .değişmesı için defalarca denendi fakat olmadı. başka çare brakmadılar.

Анонимен каза...

BAZI YORUMCULARA,arkadas tabi ki birlikten guc dogar,insaf be birader yirmi uc yildir h.o.h yonetimindeki jivkov ajanleri,turk dusmanlari halkimiza bir faydasi,bir yardimi dokundu mu bilen varsa soylesin de biz de bilalim.yok oyle yama,kasim beye laf (dil)uzatanlar kendi en yakin ana baba kardesine uzatmis sayilir,bu boyle biline.h.o.h yonetiminde ki jivkov ajanlari ve onlarin bas ajan baskanleri ,ozgurlugumuz icin adlarimiz icin sehit olanlarin yakinlarina hic bir yardimlari bile dokunmamistir ,birde ceza evlerinde ,belene kampinda ,surgunlerde iskance gormus gazilere ,birakin yardim etmeyi,bulgaristan devletini strazburgta dava etmelerine kostek oldular.biz kendimize guveniyor ve kasim dala,nasil isim degistirme doneminde top yekun turk halki olarak mucadele edip kazandiysak,simdi de kasim dala turk halki olarak top yekun destek verecegiz,bu boyle biline.bazilarinizi edepli yorumlara davet ediyorum,cunku hepimiz turk halkinin bir parcasi bir ferdi yiz.saygilarimla.asimilasiyon magdurlari bir olalim guclu olalim ,katil jivkovun ajanlarindan halkimizi kurtaralim.

Анонимен каза...

Adı HAK ve ADALET PARTİSİ olabilir
AVRUPA LİBERAL DEMOKRAT PARTİSİ de olabilir
veya HOŞGÖRÜ ve KALKINMA PARTİSİ

Анонимен каза...

sizin asimilasyon mağdurları diye nitelediğiniz kişilerin çoğu bulgar ismi ve bulgar pasaportu taşıyor. sizce neden. bunlar zaten gönüllü asimile olmuşlar. suçu elalemde değil kendimizde arayalım.gördüğüm kadarıyla artık türkler de kimi gerbçi, kimi bsepeci, kimi hala dps ci ,kimisi de kasım dalcı olmuş.kasım dal 20 senedir ahmet doğanın yanında nemalandı,yetmedi herhalde şimdi parti kuruyor,sizler debuna çanak tutuyorsunuz. bu bölücülüğün dik alasıdır.parlamentoda temsil edilmek istiyorsak, bölünmeden şu anki partinin, yani dps nin yönetimini değiştirmek gerekiyor.bg türkleri için en iyisi bu bence.kimse parti yönetimine adaylığını koymassa tabii ki ahmet doğan kalır başta.saygılarımla.

Анонимен каза...

Jivkovun ajanları jikovun çakalarını savunur mağdurlara dil uzatma belli ettin rengini ey yukardaki.........................

Анонимен каза...

AKP olsun, daha gerçekçi olur

Анонимен каза...

bölücü şerefsiz

Анонимен каза...

bölücü sizsiniz kendini birşey zannedenler.kendini bilmez şerefsizler.politika nedir bilirmisiniz siz.ahkam kesmekle olmuyor bu işler.maçonuz yerse aday olursunuz parti yönetimine.

Анонимен каза...

YALNIZ KURT.ahmed dogan h.o.h.yonetimindeki yillanmislari degistirirse,il,ilceleri yillarca yoneten ve kendilerine gencleri rakip gorupte onlerini tikayan zatlari degistiripte genclere gorev verilirse,ikinci parti dedigin nedir ki.KASIM bey zaten o yuzden dir ki yeni.partinin basina KORMANI getirecegini acikladi.h.o.h.te degisim olur olmaz ,YENI PARTI H.O.H. safina gececektir.bunun adi boluculuk degil ,buyuk degisimle daha guclu dps demektir,bu da degisimle olacak demektir,ya degisim h.o.h. te ,ya da tum gucumuzle KORMANA DESTEK OLUNACAKTIR.eskiler h.o.h. te emekliye ayrilacak,yerlerini gencler dolduracak,ya da turk halki KORMAN DIYECEK.

Публикуване на коментар